IMGP4839-1

 

Иван Хаджиев

Аз съм човек, който обича изкуството във всичките му форми. Човек, пристрастен към театъра, който живее всеки ден в различни светове. С книга в ръка през останалото време или с музика в ушите и в сърцето.

Приятели често искат съвет дали някоя постановка си струва или коя книга да прочетат. Аз им споделям моите лични, пристрастни и пълни с емоция преживявания. И така ги изпитвам отново.

Те също споделят. Очите им блестят от вълнение, точно като моите. Изкуството има силата да сплотява хората, независимо дали мненията им за него съвпадат.

И така стигаме до този блог. Аз не съм критик, само човек. Споделям личните си преживявания. Споделям чувствата, породени от срещите си с изкуството и с радост бих прочел твоите, мили читателю.

Не искам да чуя поредния човек, който казва “Много обичам да ходя на театър, но не знам какво си струва”, а добри постановки да се играят при почти празни салони. Не искам хубавото изкуство да се изгуби в дигиталния шум на нашето време.

Дано тук откриеш нещо за себе си, мили читателю. Дано дадеш шанс на постановките, книгите, концертите и всичко, за което пиша. Надявам се да допуснеш в сърцето си магията на изкуството и след това да я споделиш. С блясък в очите.

Блог

Пиши ми

YouTube канал